Amintim faptul că Cristiano Ronaldo, care a mai îmbrăcat tricoul „diavolilor roşii” între 2003 şi 2009, a anunţat vineri clubul englez, citat de presa internaţională.

Potrivit sursei citate, Manchester United este extrem de încântat de acordul la care a ajuns cu Juventus. Totodată, trasferul este încă sub rezerva unui acord în legătură cu termenii contractului dar și cu obținerea vizei și a avizului medicilor.

„Manchester United este încântat să confirme că a ajuns la un accord cu Juventus pentru transferul lui Cristiano Ronaldo, transfer aflat încă sub rezerva unui acord cu privire la termenii contractului, obţinerea unei vize şi avizul medicilor”, a indicat gruparea de pe Old Traffors într-un comunicat.

Cristiano Ronaldo, ”cel mai mare jucător din toate timpurile”

De menționat este faptul că Cristiano Ronaldo a avut o evoluție surprinzătoare. În primă fază, fotbalistul a evoluat la United între 2003 şi 2009. Totodată, sub comanda lui Sir Alex Ferguson, el a câştigat prima sa Ligă a Campionilor în 2008, anul în care a obţinut în premieră Balonul de Aur.

Antrenorul lui United, Ole Gunnar Solksjaer susține că Ronaldo a fost legenda clubului, fiind ”cel mai mare jucător din toate timpurile”.

„Cristiano a fost o legendă a acestui club. Este cel mai mare jucător din toate timpurile dacă vreţi părerea mea”, a declarat vineri antrenorul lui United, Ole Gunnar Solksjaer, care a fost coechipier cu portughezul între 2003 şi 2007.

Cristiano Ronaldo „nu are intenţia să continue la Juventus”, a anunţat vineri antrenorul echipei din Torino, Massimiliano Allegri, într-o conferinţă de presă.

Amntim faptul că Cristiano Ronaldo a venit în 2018 la Juventus de la Real Madrid. Fotbalistul în vârstă acum de 36 de ani, mai are un an de contract, însă viitorul său a făcut obiectul tot mai multor speculaţii, atacantul nefiind titular în primul meci din noua ediţie de campionat.