Este oficial: Cristiano Ronaldo pleacă de la Juventus! Antrenorul echipei italiene a confirmat faptul că portughezul nu va evolua în etapa următoare de campionat.

Juventus a cheltuit acum trei ani pentru Cristiano Ronaldo echivalentul a 99,2 milioane de lire sterline.

Este oficial: Cristiano Ronaldo pleacă de la Juventus! Ar avea o înțelegere cu o echipă engleză

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo “nu are intenţia să continue la Juventus”, a anunţat vineri antrenorul echipei din Torino, Massimiliano Allegri.

Presa engleză a scris joi că Ronaldo ar fi ajuns la o înțelegere cu Manchester City.

“Ieri Cristiano mi-a spus că nu are intenţia să continue la Juventus”, a declarat Allegri, ce a precizat că atacantul nu s-a antrenat joi şi nu va fi convocat pentru meciul de sâmbătă cu Empoli.

Întrebat dacă este dezamăgit de comportamentul lui Ronaldo, tehnicianul a răspuns: “Nu, a făcut o alegere. Lucrurile sunt trecătoare, la Juve au trecut Sivori, Platini, Del Piero, Zidane, Buffon.

Campioni foarte mari, este o lege a vieţii: rămâne Juventus care este lucrul cel mai important şi baza pentru a obţine rezultate. A stat trei ani, şi-a adus contribuţia, acum pleacă şi viaţa merge înainte, cum e normal să se întâmple.”

BBC anunţa joi că Juventus i-a transmis lui Ronaldo că este gata să-l vândă în această vară dacă va primi oferta potrivită.

Paris Saint-Germain, pe lista cluburilor în discuții

Agentul lui Ronaldo, Jorge Mendes, a discutat cu mai multe cluburi de top, printre care Manchester City şi Paris Saint-Germain, anunță stirileprotv.ro.

Daily Mail a scris joi că Manchester City ar fi ajuns la un acord cu Manchester City, care i-ar fi oferit portughezului un acord pe 2 ani. Dacă cele două părți vor ajunge la o înțelegere, Ronaldo s-ar întoarce la Premier League, la rivala echipei la care a evoluat între 2003 și 2009, Manchester United.

Venit în 2018 de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo, în vârstă acum de 36 de ani, mai are un an de contract, însă viitorul său a făcut obiectul tot mai multor speculaţii, atacantul nefiind titular în primul meci din noua ediţie de campionat.

Potrivit BBC, Mendes a fost convocat joi la centrul de antrenament al lui Juve, pentru a discuta cu oficiali ai clubului, printre care vicepreşedintele Pavel Nedved, directorul executiv Maurizio Arrivabene şi directorul Federico Cherubini.

Lui Mendes i s-a spus că toate situaţiile rămân posibile pentru Ronaldo, dar Juventus nu-l va lăsa să plece gratis pe jucătorul pentru care a cheltuit acum trei ani echivalentul a 99,2 milioane de lire sterline.