Ionuț Bereșoae, fost fotbalist la Dinamo, a fost găsit mort în parcarea unui hipermarket. Sportivul avea doar 31 de ani şi era fiul lui Marcel Bereșoae, fost campion naţional de box şi medaliat cu bronz la Campionatele Europene.

Fost fotbalist de la Dinamo, găsit mort într-o parcare. Ionuț Bereșoae, fost jucător la Dinamo II, ACS Berceni și FC Snagov, a fost găsit mort într-o parcare. Fotbalistul de 31 de ani a decedat în Anglia, unde se stabilise cu familia, mama, soția și fetița în vârstă de doar 6 ani.

Anunțul a fost făcut de Razvan Ardeleanu pe pagina de Facebook.

„Mult prea devreme. Ionuț Bereșoae, drum lin! Dumnezeu să aibă în grijă sufletul tău extrem de tânăr Incredibil oare ce mai înseamnă VIAȚA”, a transmis Răzvan Ardeleanu. Decesul ar fi avut loc după un meci de fotbal jucat de Ionuț Bereșoae pentru o formație de amatori din Anglia. Fostul jucător al lui Dinamo a fost găsit mort în mașină, în parcarea unui hipermarket.

Ionuț Bereșoae

A decedat după un meci de fotbal

Evenimentul tragic ar fi avut loc după un meci de fotbal jucat de Ionuț Bereșoae pentru o formație de amatori din Anglia. Conform Playsport, fostul jucător al lui Dinamo a fost găsit mort în mașină, în parcarea unui hipermarket, după ce familia a încercat să îl găsească timp de 8 ore.

Ionuț Bereșoae a jucat pe parcursul carierei la echipe precum Dinamo 2, ACS Berceno și FC Snagov.

Ionuț Bereșoae era fiul fostului mare pugilist la categoria semigrea, Marcel Bereșoae, campion național la box și medaliat cu bronz la Europene. Acesta a murit în 2007, la vârsta de 43 de ani, din cauza unei tumori.

„Pentru mine, tatăl meu a fost un idol. Oamenii îmi scriu și după 13 ani de la moartea lui și îmi spun lucruri frumoase despre el”, spunea anul trecut Ionuț Bereşoae într-un video postat pe Facebook, după ce tatăl său a primit post-mortem titlul de cetățean de onoare al comunei Gherăești.

La scurt timp după ce Marcel Bereșoae, cel care era poreclit  „George Foreman din Carpați”, a murit, Ionuț, soția și mama lui au decis să se mute din România în Anglia.