Pro Tv a ținut peste 2,4 milioane de telespectatori lipiți de televizoare cu serialul „Las Fierbinți”, în timp ce pe Antena 1 se difuza emisiunea lui Dan Negru „Scena misterelor”, iar pe Kanal D serialul turcesc ”Povestea noastră”.

Pe național, audiența a fost de partea Pro Tv-ului. Peste 2,4 milioane de oameni au urmărit serialul de comedie. Kanal D s-a clasat pe locul 2, cu aproape un milion de privitori mai puțin decât Pro Tv. Acesta a avut o audiență de aproximativ 1,4 milioane de telespectatori pe zi.

Antena 1 s-a clasat al treilea loc în topul audiențelor, cu emisiunea „Scena misterelor”, prezentată de celebrul Dan Negru. Peste 1,1 milioane de telespectatori sau uitat la show-ul lui Negru.

Și la orașe Pro Tv a fost învingător. Postul TV a înregistrat aproximativ 1,1 milioane de privitori în medie pe minut. Kanal D s-a clasat pe al doilea loc cu jumătate de milion, iar pe locul trei Antena 1, cu cifre apropiate de Kanal D.

Pe categoria „comercial”, Antena 1 a făcut schimb de locuri cu Kanal D, însă tot Pro Tv a fost pe primul loc, scrie Paginademedia.ro.