Luni seară, Antena 1 a dat lovitura prin difuzarea emisiunii Asia Express. La nivel national, emisiunea a strâns aproape 1.650.000 de telespectatori, în minutul de maximă  audiență. În timp ce Pro Tv a reușit să înregistreze doar 6,8 puncte de rating pentru publicul comercial, Antena 1 a reușit performanța de a se clasa pe primul loc, cu 8,2 puncte de audiență.

Ediție cu surprize luni seară, pentru vedetele rămase în cursa celui mai dur reality show, Asia Express- Drumul Elefantului. Cele cinci cupluri ce au reintrat în lupta pentru cea de-a doua imunitate a etapei au fost reconfigurate chiar înainte de prima misiune: ”Mi-a picat fața, pentru că eu și George încă nu ne-am adaptat unul cu celălalt!”, a spus Șerban Copoț. Astfel, echipele au reintrat în vria competiției într-o nouă formulă și au luptat alături de cei pe care, până în acel moment, îi considerau rivali. Și la orașe postul Antena 1 a ieșit victorios, înregistrând o cotă de 6,0%, comparativ cu Pro Tv, care a reușit să consemneze o audiență de 6,6.

Astă seară, concurenții de la Asia Expres se vor lupta pentru a rămâne în concurs, șansa lor depinzând doar de culoarea elefantului din cutia securizată, însă până la decizia finală, echipele vor trece printr-o serie de misiuni care îi vor epuizda, atât fizic, cât și psihic.