Prințul Harry, îngrijorat din cauza coronavirusului

Din cauza pandemiei de coronavirus care face ravagii în întreaga lume, prințul Harry a decis amânarea Jocurilor Invictus, jocuri pe care le patronează și a hotărât să rămâna acasă împreună cu soția sa, Meghan Markle și cu fiul lor, Archer.

Surse apropriate cuplului susțin că acesta consideră că izolarea nu este singura măsură pe care o poate lua pentru a-și păzi familia de coronavirus.

În acest context, angajații acestora au fost obligați să poarte mănuși de latex pentru protecție, spune Daily Mail.

Deși se află în Canada, prințul Harry a declarat că este îngrijorat pentru tatăl său, Prințul Charles și pentru bunica sa, Regina Elisabeta a II-a.

Canada are numeroase cazuri de coronavirus

Canada are 2.091 de cauzuri de coronavirus dintre care 24 au decedat iar 112 au fost vindecați. La ora actuală, Canada are 1.955 de cazuri active dintre care 1.954 sunt cazuri ușoare de infectare cu coronavirus în timp ce 1 singur caz este grav.

Prințul Charles, în vârstă de 71 de ani, a fost testat pozitiv la COVID-19, a anunțat un purtător de cuvânt al Casei de Clarence.

Potrivit sursei citate, moștenitorul coroanei britanice „a prezentat simptome ușoare, în rest se menține într-o stare bună”. A fost testată și soția sa, ducesa de Cornwall, iar rezultatul a fost negativ.

Cei doi se aflau deja în izolare la domiciliu, în Scoția. „Testele au fost făcute în Aberdeenshire, îndeplinind criteriile de testare. Deocamdată e greu de spus de unde s-ar fi putut infecta prințul, având în vedere numărul mare de activități oficiale pe care le-a îndeplinit în ultimele săptămâni”, se precizează în comunicat.