Conform unor surse, Harry și Meghan ar urma să revină acasă, în Marea Britanie, de Crăciun, pentru a-i face o surpriză Reginei.

La cei 95 de ani, Regina Elisabeta a petrecut o noapte în spital pentru a face anumite teste, iar după câteva zile de odihnă a revenit la activitățile publice. Asta nu l-a linișit însă pe nepotul ei. Se pare că Ducele de Sussex „o controlează zilnic” pentru a se asigura că bunica lui se simte bine.

Regina, sfătuită să se odihnească cât mai mult

De altfel, programul încărcat al Reginei a fost mult redus, pentru nu se obosi în această perioadă. Suverana Marii Btitanii a renunțat deja la o călătorie care era planificată în Irlanda de Nord, fiind prima îndatorire regală anulată în ultimii 15 ani, scrie Metro.co.uk.

Regina nu a putut nici să-și plimbe câinii, timp de o săptămână, după ce medicii au sfătuit-o să se odihnească, dar a organizat audiențe virtuale la Palatul Buckingham.

Harry s-a simțit neputincios, la mii de km distanță

Vestea internării bunicii sale l-a îngrijorat profund pe prințul Harry, care, după cum se știe, a ales să trăiască alături de soția sa, Meghan Markle, și de cei doi copii, în California.

După cum a declarat pentru US Weekly o sursă apropiată prințului Harry, acesta „s-a simțit complet neputincios, pentru că se afla la mii de km distanță, dar ținut legătura in permanență cu ea”.

Marele său regret

O altă sursă a dezvăluit că Harry „se simte vinovat că nu și-a luat rămas bun” de la Prințul Philip înainte de moartea soțului Reginei, anul acesta, în aprilie. Sursa a adăugat: „Nu și-ar ierta niciodată dacă s-ar întâmpla același lucru cu iubita lui bunică.

Se speculează deja că prințul Harry are de gând să se întoarcă în Marea Britanie anul acesta pentru a recupera timpul pierdut alături de familia regală. Harry ar urma să fie însoțit de Meghan Markle și să ajungă în preajma Crăciunului, pentru ca Regina să-și poată întâlni în sfârșit strănepoata, pe micuța Lilibet.

Inițial, reprezentanții palatului Buckingham au spus că suverana a petrecut noaptea la spital pentru ”investigații preliminare”. Apoi, s-a anunțat că Majestatea Sa se află într-o stare bună după noaptea petrecută în spital și că a revenit la biroul său chiar în acea după-amiază.