Prințul Harry, criticat pentru noul său documentar: Lucrurile vor deveni mai rele

Cu ocazia lansării acestui documentar, fostul majordom al Prințesei Diana, mama Prințului Harry, a vorbit despre efectele pe care episoadele le vor avea asupra acestuia.

Paul Burrell a declarat, într-un interviu pentru Closer Magazine, că Prințul Harry a fost orbit de frumusețea lui Meghan Markle și de Hollywood. El mai spune că Prințul Harry nu se va vindeca dacă va continua să facă acest lucru și că, pe termen lung, lucrurile se vor agrava. Fostul majordom al Prințesei Diana spune că nu are nicio idee când Prințul Harry își va reveni.

Ce spune Prințul Harry în noul documentar

După interviul care a șocat întreaga lume, Prințul Harry a lansat un documentar, format din mai multe episoade, alături de Oprah Winfrey. Acesta își povestește jurnalistei de peste ocean problemele cu care se confruntă acasă.

Prințul Harry a povestit că interviul pe care l-a acordat la începutul anului s-a dorit a fi un interviu în care arată cu adevărat viețile lor. El spune că prin acel interviu a vrut să arate că, în ciuda faptului că au făcut parte dintr-o familie regală, și ei se pot confrunta cu boli mentale precum depresia.

El a mai spus că mass-media a avut un efect negativ asupra soției sale, Meghan Markle. Acesta povestește că, într-o noapte, s-a trezit și a văzut pe soția sa plângând pe ascuns pentru că nu voia să-l trezească.

Acesta a mai povestit că mersul la un terapeut i-a ajutat pe amândoi, notează express.co.uk.

Sursă foto: Getty Images