Potrivit acestora, prin intermediul iTUX vor putea fi pregătite ţinute complete, formate din sacou, pantaloni, cămaşă, pantofi şi chiar accesorii. După purtare, clienţii vor returna produsele prin intermediul unui curier. 

'Am vrut să oferim un singur răspuns la mai multe întrebări cum ar fi: ^cum mă îmbrac la un eveniment?^, ^merită să cumpăr o ţinută pe care o voi purta foarte rar?^, ^de unde cumpăr / închiriez un costum de calitate care să mi se potrivească?^. Răspunsul este iTUX, o colecţie completă de soluţii vestimentare pentru evenimente, accesibile ca preţ şi care ajung rapid şi fără bătăi de cap la client', a afirmat Simona Hulber, cofondator iTUX. 

Businessul demarat de cele două antreprenoare are şi o latură offline. Cei care vor să închirieze pot veni în showroom-ul iTux din Bucureşti, unde există şi posibilitatea de a comanda un costum pe măsură sau cumpăra unul dintre produsele existente. 

'În România sunt peste 70.000 de nunţi pe an, iar iTUX se adresează mai ales celor aproximativ 7 milioane de miri şi invitaţi care trebuie să respecte un cod vestimentar special, dar nu vor să cumpere o ţinută. iTUX poate, însă, şi vinde produsele disponibile sau le poate realiza la comandă în sistemul made to measure. În primele 12 luni, antreprenorii aşteaptă 500 de clienţi', menționează iTUX.