Perfecte pentru ţinutele casual, călduroase şi confortabile, ghetele sunt genul de încălţăminte pe care te poţi baza în numeroase ţinute. Citeşte mai departe pentru a descoperi cum poţi integra o pereche de ghete bărbaţi într-un look rafinat si stilat.

Descoperă ghetele cu aspect minimalist

Ghetele minimaliste sunt încălţămintea potrivită pentru un costum demn de Wall Street. Nu numai că sunt frumoase, dar vin şi într-o varietate de tonuri şi culori, de la maro închis la negru cărbune. De asemenea, sunt incredibil de confortabile. Acest lucru este asigurat de panoul lateral moale şi elastic care se pliază perfect pe un aspect rafinat, versatil şi elegant. Ghetele simple sunt perfecte pentru a adăuga un aspect modern şi echilibrat oricărei ţinute. 

Cum poţi purta ghetele

Datorită liniilor curate, a finisajului neted şi a lipsei detaliilor distractive, ghetele sunt soluții de încălțăminte  ideale pentru a fi purtate la costum în ţinutele de birou. Arată minunat în combinaţie cu dungile pentru ţinute business, dar şi cu bombardierul din piele de căprioară şi blugi pentru ţinutele de weekend. 

Încearcă ghetele înalte

Perfecte pentru vestimentaţia casual, ghetele înalte sunt genul da încălţăminte confortabilă şi atemporală pe care merită să o ai în garderobă. Confecţionate din piele de calitate superioară, sunt durabile şi funcţionează de minune în combinaţii casual variate. 

Cum poţi purta ghetele în outfituri distinse

Pentru ţinutele de birou poţi alege o pereche de ghete maro cu aspect atemporal – vor arăta foarte bine pe sub pantaloni de lână. Pentru pantaloni chino şi un pulover tricotat, articole smart casual geniale, alege o pereche de ghete negre cu imprimeuri brogue. Vei beneficia de o ținută confortabilă, relaxantă ce denotă bun-gust.

Ghetele de drumeţie

Ghetele de drumeţie nu sunt numai pentru cei pasionaţi de sporturile montane. Acestea sunt genul de încălţăminte bărbătească extrem de versatilă care se poate purta atât în aventuri în natură, cât şi în combinaţie cu haine de oraş, de vară sau de iarnă, în ţinute casual. Pentru un look perfect de vară, poţi asocia cizmele de drumeţie cu o cămaşă în carouri şi o pereche de pantaloni scurţi. Iarna, pentru un aspect de om de munte, le poţi combina cu o pereche de blugi şi un pulover tricotat confortabil

Cum să porţi ghetele de drumeţie

Ghetele de drumeţie arată cel mai bine în ţinute cu aceeaşi temă, adică în ţinute relaxate pentru plimbări prin natură. Alege să le combini cu pulovere tricotate, jachete din lâna şi pantaloni sport. Nu ezita să încerci combinaţii variate de ţesături, texturi şi culori. Se recomandă să ţii departe acest tip de ghete de costume şi ţinutele pentru birou. 

Eşti gata să cumperi ghete?

Ia în considerare cele trei tipuri de ghete descrise mai sus şi studiază oferta magazinelor, asigurându-te că vei comanda de la un magazin online sigur şi profesional. Plasează cu încredere orice comandă, pentru că va fi preluată şi livrata în cel mai scurt timp, iar tu vei beneficia de o pereche de ghete de calitate de care te vei putea bucura mulţi ani. 

Ținute cu aspect confortabil, relaxant sau aspect robust şi versatil? Ce ai ales?