Amplasat lângă City Business Center Bucureşti, hotelul cu 88 de camere, este situat la câteva minute distanţă de centrul istoric Lipscani, de Piaţa Unirii, de centrul comercial Unirea şi de Bucureşti Mall, având acces la centrele de afaceri şi comerciale, precum şi la atracţiile turistice ale oraşului.
‘Este un pas important pentru DoubleTree by Hilton în Europa, sunt mândru de faptul că lanţul nostru hotelier intră pe piaţa românească, oferind turiştilor ocazia de a se bucura de ospitalitatea DoubleTree by Hilton. În următoarele câteva luni aşteptăm cu nerăbdare inaugurarea altor noi hoteluri DoubleTree by Hilton în România, în Ploieşti şi Oradea,’ a declarat Rob Palleschi, Global Head, DoubleTree by Hilton.

Oaspeţii DoubleTree by Hilton Bucureşti – Piaţa Unirii vor beneficia de servicii de calitate specifice tuturor celor peste 250 de locaţii DoubleTree by Hilton din toată lumea. Clienţii se vor bucura inclusiv de primirea cu deja celebra prăjitură cu fulgi de ciocolată în momentul cazării, de serviciile de înaltă calitate, de recompensele programului de loialitate Hilton HHonors, precum şi de atenţia unei echipe de profesionişti.

Camerele au fost concepute într-un stil modern, având o atmosferă liniştită ce completează stilul avangardist ale DoubleTree by Hilton Bucureşti – Piaţa Unirii. În acelaşi timp, spaţiul oferă confort atât oaspeţilor care călătoresc în scop de afaceri, cât şi celor care călătoresc de plăcere, incluzând acces la Internet de mare viteză, televizoare LCD şi canale internaţionale de televiune, seif pentru laptop, calculator desktop, precum şi servicii de pregătire a ceaiului şi cafelei în cameră. Alte facilităţi includ room-service non-stop, servicii de spălătorie, concierge şi ale biroului de consiliere turistică.

DoubleTree by Hilton Bucureşti – Piaţa Unirii include un centru de afaceri disponibil non-stop şi 200 m2 de spaţiu multifuncţional pentru întâlniri şi conferinţe, inclusiv o sală de evenimente pentru întâlniri de afaceri, conferinţe, seminarii sau petreceri, având o capacitate de până la 100 de invitaţi. De asemenea, oaspeţii hotelului pot beneficia de servicii de recreere, inclusiv de un centru de fitness, de saună şi un centru spa.

Amplasat la ultimul nivel al DoubleTree by Hilton Bucureşti – Piaţa Unirii, restaurantul Avantgarde oferă o privelişte care îţi taie respiraţia, fiind ideal pentru întâlniri de afaceri, cine romantice sau petreceri private de până la 120 de persoane. Specialităţile româneşti tradiţionale şi serviciile impecabile vor încânta oaspeţii acestui restaurant rafinat din centrul Bucureştiului. De asemenea, hotelul găzduieşte şi barul Amber şi Cafeneaua Gloria Jean’s, având o terasă spaţioasă în aer liber, unde oaspeţii pot savura o băutură şi o gustare uşoară.

DoubleTree by Hilton Bucureşti – Piaţa Unirii funcţionează printr-un contract de franciză semnat între compania VIS 7 Import Export SRL şi o filială a Hilton Worldwide.

‘Suntem mândri că reprezentăm primul hotel DoubleTree by Hilton din România şi aşteptăm cu nerăbdare să împărtăşim responsabilitatea cunoscută în toată lumea a mărcii faţă de comunitatea locală şi să oferim ospitalitatea de primă clasă călătorilor de pretutindeni. Suntem încântaţi că putem oferi serviciile DoubleTree by Hilton în Bucureşti,’ a declarat Saleem Sarieddine, managing partner DoubleTree by Hilton Bucureşti – Piaţa Unirii.

DoubleTree by Hilton este unul dintre brandurile Hilton Worldwide, având o reţea de peste 250 de hoteluri şi staţiuni pe cele cinci continente. Brandul a cunoscut o dezvoltare remarcabilă de la introducerea pe pieţele din Europa în primăvara anului 2008. În prezent, DoubleTree by Hilton are 22 de hoteluri în opt ţări din Europa.

DoubleTree by Hilton Bucureşti – Piaţa Unirii este al treilea hotel din portofoliul Hilton Worldwide ce funcţionează în România, alături de Hilton Athenee Palace care a fost deschis în 1997 şi Hilton Sibiu, inaugurat în 2009.

DoubleTree by Hilton Bucureşti Piaţa Unirii este amplasat la 8 kilometri distanţă de Aeroportul Internaţional Aurel Vlaicu (Băneasa) şi la 15 kilometri de Aeroportul Internaţional Henri Coandă (Otopeni). Adresa hotelului este Strada Nerva Traian nr. 3A, 031041 – Bucureşti, România.