Compania Gecad Net si compania Net-Com au lansat in Romania, cu ocazia evenimentului Call Center Expo 2007, primul sistem integrat de management al comunicatiilor si relatiei cu clientul (Customer Communication and Relationship Management -CCRM), informeaza un comunicat Net-com. Cele doua companii au anuntat cu aceasta ocazie semnarea unui parteneriat care are ca scop promovarea si implementarea de solutii integrate de comunicatii adresate firmelor medii si mari.

“Parteneriatul dintre cele doua firme a survenit ca urmare a unei colaborari foarte bune pe care am avut-o in ultimii ani. Punand cap la cap experienta Net Com in comunicatii cu cea in software si consultanta pe care Gecad Net a castigat-o in decursul ultimilor 15 ani, suntem convinsi ca vom reusi sa oferim solutii ingenioase si eficiente companiilor care au nevoie de sisteme integrate de comunicatii si customer care”, a declarat Dan Stroescu, director de marketing la Net-Com. 

In cadrul parteneriatului, Net-Com va contribui cu competenta tehnologica in zona de echipamente hardware de comunicatii iar Gecad Net va pune la dispozitie competentele tehnologice in domeniul software-ului de mesagerie si CRM (Customer Relationship Management). 

“Parteneriatul dintre Net-Com si Gecad Net pune la dispozitia companiilor romanesti solutii certificate la nivel mondial dar si servicii localizate, potrivite cu cerintele mediului de business autohton, in contextul integrarii in Uniunea Europeana”, a declarat Gabriela Mechea, director general la Gecad Net. 

Acest parteneriat a fost inspirat si de reunirea, la nivel mondial, a eforturilor Microsoft si Nortel pentru lansarea pe piata a unei solutii de tip “unified communication”, solutie care integreaza intr-o singura platforma comunicatii fixe, mobile, e-mail si instant messaging.  Prima solutie de acest gen la nivel mondial a fost lansata la finele anului trecut si se bazeaza pe serverul de comunicatii Communication Server 1000 Nortel si suita de aplicatii Live Communication Server de la Microsoft. 

NetCom este o companie specializata in furnizarea de echipamente si integrarea de sisteme de telecomunicatii.

Gecad Net face parte din Grupul Gecad, si furnizeaza servicii IT si solutii integrate atat pentru siguranta informatica a organizatiilor, cat si pentru crearea de infrastructuri informatice, indiferent de marimea sau complexitatea lor. GeCad Net este parte a Grupului GeCad, grup cu experienta de 13 ani in industria IT romaneasca.

Sursa: Capital 20 Aprilie 2007