" A fost un dezastru deşi nu s-a văzut nimic. A ieşit foarte bine în exterior, înăuntru n-a ieşit foarte bine pentru că am uitat nişte mici detalii, cum ar fi coordonarea stocurilor chiar în real time pentru că în momentul când vinzi în 20 de minute cât într-o lună trebuie să fie totul real time. Am avut nişte desincronizări, s-a comandat marfă peste stoc, am adus ulterior, am vândut-o în pierdere", a spus Apostolescu în cadrul emisiunii Adevărul Live.

 "Gaura a fost destul de mare atunci, dar a meritat. A fost cel mai tare training ever într-o zi pentru toată echipa din toate punctele de vedere. Cred că nici paznicii nu o vor uita vreodată", a mai spus Apostolescu.

Radu Apostolescu, vicepreşedintele eMAG, a renunţat la ultimele acţiuni pe care le mai deţinea la cel mai mare magazin online din ţara noastră şi a părăsit compania pe care a înfiinţat-o în ultimii 13 ani alături de Bogdan Vlad şi Dan Teodosescu.

Radu Apostolescu deţinea 8,4% din acţiunile eMAG. Acestea vor fi preluate în perioada următoare de către Iulian Stanciu și de grupul Naspers. Astfel Iulian Stanciu va deţine 25,8% din eMAG, iar grupul Naspers 74,2%. Suma pe care Apostolescu o va primi pe acţiuni este confidenţială, însă dacă luăm în calcul suma plătită în 2012 de Naspers pentru 70% din eMag (80 milioane dolari) rezultă că Apostolescu ar putea primi pentru acţiuni cel puţin 9,6 milioane dolari.