Din vara anului 2018, Tudor promite chiriaşilor săi Societe Generale European Business Services, Dacia Renault, Siemens, Ericsson, WNS, Citi, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health şi Medicover că le va oferi acces la o piscină şi terasă în aer liber pe o suprafaţă de 5.000 mp.

„Atragerea și reținerea de talente în companii este o problemă omniprezentă în România și una dintre sarcinile vitale pentru dezvoltarea sustenabilă a oricărei afaceri. Din perpectiva noastră, putem acționa în sprijinul companiilor chiriașe cu misiunea de a crește calitatea timpului petrecut în cadrul parcului și sporirea gradului de satisfacție a angajaților chiriașilor noștri”, a declarat Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property, proprietara parcului.

Piscina va avea o capacitate totală de 200 locuri pe șezlong, va dispune de o terasă exterioară cu bar-restaurant, o zonă de plajă mixtă de 400 mp (gresie și iarbă), un bar accesibil din apă și vestiare. Pentru încălzirea apei din piscină, dar și a celei menajere, se va folosi energie regenerabilă, generată de panourile solare din dotare. De asemenea, sistemele de irigație vor capta apa de ploaie și o vor recircula pentru întreținerea spațiilor verzi.

La acestea se adaugă și accesul la o pistă de alergare și roller blading, care înconjoară zona piscinei, construită din materiale cu o aderență crescută şi care atenuează șocul dat de impactul piciorului cu solul în timpul activităților sportive.

 

Recent, Liviu Tudor a transformat în spaţii de cazare de patru stele două etaje ale unuia dintre căminele studenţeşti pe care le administrează în parcul său de afaceri West Gate din cartierul bucureştean Militari. Noile unităţi de cazare sunt gândite pentru partenerii sau colegii ocupanţilor spaţiilor de birouri din parc. West Gate Studios, cel mai mare campus privat din România a fost inaugurat în 2009 cu un număr de 925 de camere şi apartamente pentru studenţi. În urmă cu opt luni, etajele unu şi doi din clădirea A2 a complexului au fost transformate în 32 de camere cu dotări similare unui hotel de patru stele, în urmat unei investiţii de 500.000 de euro.

În parcul de afaceri lucrează peste 10.000 de oameni, sumă care include şi studenţii cazaţi în cămine. West Gate cuprinde cinci clădiri de birouri cu o suprafaţă comercială de 75.000 mp, campusul studenţesc West Gate Studios şi trei spaţii de parcare care oferă, în total, 950 de locuri.

Liviu Tudor ocupă locul 12 în ultima ediţie a Top 300 Capital cei mai bogaţi români, cu o avere estimată la 280-300 mil. euro.