Zeci de oameni s-au îngrămădit joi dimineață la Centrul pentru Seniori al Municipiului București pentru a prinde un loc în excursiile gratuite în Grecia oferite de Primăria Generală. Din păcate, oamenii care au stat la coadă au aflat că au nevoie de o adeverință medicală pe care nu o aveau la ei, informează Realitatea Tv.

„Merg să mă programez la medicul de familie. Acum depun toate actele și apoi aduc adeverința”, a explicat o femeie pentru Realitatea TV.

Primăria Capitalei, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului București organizează în perioada august-octombrie 2018, o tabără tematică gratuită pentru seniorii bucureșteni în Grecia, localitatea Paralia-Katerini.

Tabăra tematică cultural–educativă se va desfășura pe parcursul a 8 zile (7 nopți), pentru 1000 de beneficiari. Beneficiarii sunt reprezentați de seniorii bucureșteni (persoane care au împlinit vârsta de 50 de ani cu domiciliul sau resedința în Municipiul București)”, anunță site-ul Centrului pentru Seniori al Municipiului București una dintre instituțiile înființată anul trecut

Centrul este condus de tânăra Alexandra Dobre (26 de ani), cunoscută ca fosta secretară a lui Gabriel Oprea. Aceasta are de gestionat un buget de 3,6 milioane de euro și nu a dat concurs pentru post.