BRD a deschis in Piata Victoriei din Bucuresti o noua agentie, care reprezinta o premiera pe piata romaneasca. Ea reuneste in acelasi spatiu o agentie bancara traditionala si o zona de banca automata, singura de acest tip deschisa 24 de ore din 24, sapte zile pe saptamana.

Dedicata exclusiv persoanelor fizice, zona automata permite efectuarea celei mai extinse game de operatiuni curente de pe piata romaneasca, posibile in acest tip de agentie, in zona automata fiind permis accesul permanent atat pentru clientii BRD, cat si pentru non-clienti.

Operatiunile ce se pot efectua sunt : retrageri si depuneri de numerar, operatiuni de schimb valutar in numerar si in cont, operatiuni de plata a facturilor cu numerar, cu card si din cont, transferuri intra si interbancare. Toate acestea se realizeaza atat cu ajutorul ATM-ului traditional, cat si cu ajutorul unui automat de depunere numerar (BAN) si unui automat de schimb valutar (ASV).

Zona este dotata cu un telefon care faciliteaza accesul la teleconsilierii din cadrul Call Center-ului bancii. Accesul in zona automata, dupa ora 18 :00, se face prin intermediul unui card bancar emis de o institutie bancara romana sau straina.


Continuare: Capital, 15 decembrie 2005