Ieri, în prima zi din noul an școlar, una dintre prietenele Luizei a vorbit despre relația pe crae o avea fata cu un băiat pe nume Alexandru. Aceasta ar fi avut un singur iubit, pe Alexandru. Cei doi se știau de când erau copii, părinții lor se cunoscuseră în Italia, unde erau cu toții la muncă.

“Se tot certau și se împăcau. Ieșeau împreună prin Caracal, pe la ea prin sat. Ea ar fi vrut să se vadă cu el și în timpul săptămânii, dar Alex îi spunea că nu are timp să vină la Craiova. Știu că bunicul ei n-a fost de acord de la început cu relația lor”, a spus Ioana, prietena Luizei, potrivit Libertatea.

“Alex are vreo 20 de ani. Erau de 3-4 luni împreună și venea aici s-o vadă, cu mașina. O lăsa în fața porții și stăteau la ea în cameră vreo 2-3 ore”, a declarat mama Luizei.

Luiza plănuia să se despartă de el după ziua lui.

Fata ar fi vrut să pună punct acestei relații chiar după ce ar fi trecut ziua băiatului.

“În sufletul ei, avea ceva pentru el, dar el era pe jumătate țigan, iar ea româncă și cred că și-a dat seama că n-au viitor împreună. Mi-a spus că vrea să se despartă de el, dar că așteaptă să treacă ziua lui, care e pe 20 aprilie, ca să-i spună.” a mai zis colega Luizei.

Cei doi s-au despărțit cu o zi înainte ca ea să dispară, spune fata.

“Sâmbătă, cu o zi înainte să dispară, m-a anunțat că s-a despărțit de el. Mi-a zis «nu mai simt eu că trebuie să fiu cu el». El era plecat în Italia și s-au despărțit prin mesaje pe Facebook. Atunci au șters de pe Facebook și toate pozele în care erau împreună. Mai întâi ea, apoi el.”

Inițial, s-a crezut că Luiza ar fi plecat cu iubitul său. Alex lucra în Italia alături de părinți.