“Se observă o creștere de 60% în perioada mai-august, înainte de vacanța de vară, când centrele Cellulem Block atrag nu doar clienții fideli, ci și persoane noi, dornice să-și remodeleze corpul înainte de vacanță”, precizează Anca Arsâne, directorul centrelor Cellulem Block.

Cei mai mulţi dintre clienţi trec pragul clinicii pentru tratamente de slăbit și remodelare corporală, însă tratamentele faciale sunt şi ele la mare căutate. Dacă în cazul tratamentelor de slăbit, numărul femeilor îl depășește pe cel al bărbaților (70% dintre clienți sunt femei) , în cazul tratamentelor faciale antirid, 50% dintre clienți sunt de gen masculin. De la an la an, cererea pentru tratamente faciale atât în cazul bărbaților, cât și a femeilor,  este cu 30% mai mare.

Un bărbat vine, în medie, de două – trei ori pe lună, și alocă un buget de 500-700 de lei.

Bugetul pentru tratamentele de slăbit este de 2.600 de lei, pentru zece ședințe care au ca rezultat o scădere medie în greutate de cinci-șase kilograme și aproximativ patru centrimetri. Pachetele personalizate ale clienților includ proceduri combinate, atât pentru remodelare, cât și pentru tonifiere, motiv pentru care un client frecventează centrele cel puțin o lună de zile până la rezultatele dorite.

”Tratamentul pentru fiecare client este stabilit în urma unei evaluări corporale gratuite. În plus, i se realizează un plan nutrițional personalizat. După primul pachet complex, unul din trei clienți revine în centrele nostre pentru întreținere și tratamente faciale”, explică  Anca Arsâne.   

Cellulem Block este o rețea de centre de înfrumusețare, cu o gamă vastă de servicii de remodelare corporală, slăbit și epilare definitivă. La origine, Cellulem Block este o companie spaniolă, cu peste 18 ani experiență în domeniul înfrumusețării. Rețeaua are peste 300 de centre în Spania, Portugalia, Franța, Italia, Andora, Maroc etc. În România, sunt trei centre Cellulem Block, două în București și un al treilea în Constanța.