‘Vara asta trece aşa, cu faptul că am scos taxa, că se făceau cozile alea. Ne batem joc de oameni. Avem autostradă, două ore Bucureşti-Constanţa şi două ore stau la barieră. Vă rog foarte frumos, împreună cu CNADNR, să faceţi un proiect pe care să îl implementăm în toamna asta, cel mai târziu în primăvară, ca să nu ne trezim la vara viitoare că iarăşi avem probleme şi trebuie să ridicăm barierele’, a declarat primul-ministru, la începutul şedinţei de guvern.

Guvernul a anunţat pe 27 iunie decizia ministrului delegat pentru proiecte de infrastructură de interes naţional şi investiţii străine, Dan Şova că până la 31 august tarifele de trecere pentru utilizarea podului peste Dunăre de la Feteşti-Cernavodă se sistează de vinerea de la ora 6,00 până duminica la ora 24,00.

Suspendarea plăţii taxei de trecere pentru utilizarea podului peste Dunăre la Feteşti-Cernavodă este menită să ducă la deblocarea traficului, având în vedere numărul mare de turişti care doresc să ajungă pe litoral. AGERPRES