Premierul britanic Boris Johnson stârnește hohote de râs! Șeful executivului de la Londra își confirmă încă o dată prezența publică non-conformistă.

Deși au existat și comentarii care nu au agreat micul spectacol umoristic involuntar, dat fiind contextul, cei mai mulți s-au amuzat și Johnson a câștigat din nou la capitolul simpatie.

Premierul britanic Boris Johnson stârnește hohote de râs! O umbrelă i-a dat de furcă

Aflat la un eveniment solemn, de cinstire a memoriei ofițerilor de poliție care au căzut în timpul misiunii, premierul britanic Boris Johnson s-a luptat să deschidă o umbrelă, spre amuzamentul celor prezenți.

Johnson a vrut să fie un cavaler, oferind umbrela unei doamne, care însă l-a refuzat, chiar ca obiectul buclucaș să se închidă în mâna șefului executivului de la Londra.

Umbrela i-a dat iar de furcă, închizându-se din nou, după ce a reușit să o deschidă, i-a fost dată peste cap de vânt, iar Johnson s-a luptat eroic pentru a reuși să o deschidă în poziție corectă, toată acțiunea fiind transmisă live, inclusiv pe internet, unde a devenit imediat virală, spre amuzamentul privitorilor.

Lângă Boris Johnson era chiar prințul Charles care, asemenea celor prezenți, nu și-a putut stăpâni hohotele de râs.

Premierul și prințul, împreună cu celelalte persoane prezente, se aflau la o slujbă de pomenire a sacrificiului ofițerilor de poliție care au murit la datorie.

”Niciun respect pentru polițiștii care și-au pierdut viața”

Boris Johnson, la nivel relațional, pare mai degrabă un copil mare pus pe șotii, dacă ne uităm la felul în care stă pe scaun (relaxat, ușor cocoșat), dar și la părul blond tuns într-un mod atipic.

Dar nu toți au fost bucuroși de momentul haios creat de premierul britanic. Unii au considerat gestul ca lipsit de respect, cu atât mai mult cu cât a creat hohote de râs în jurul său la un eveniment, în sine, trist.

”Nu-i pasă, niciun respect pentru polițiștii care și-au pierdut viața” a fost doar una dintre remarcile critice la adresa gestului lui Boris Johnson, potrivit huffpost.com.

”În calitate de ofițer de poliție pensionat, consider că acțiunile sale nu au fost făcute în mod intenționat. A fost amuzant în aceste vremuri sumbre, în care distracția lipsește.” a fost un alt comentariu, din rândul polițiștilor.

Cei mai mulți s-au amuzat

Cei mai mulți s-au amuzat de noua scenă în care actor principal a fost Boris Johnson, considerându-l amuzant.

Boris Johnson a fost primar al Londrei între 2008 şi 2016. Din această funcție, a ajuns des pe primele pagini ale ziarelor, iar unele dintre gafele sale sunt memorabile.

Ce nu ştiu mulţi este că premierul Angliei este născut în New York. El provine dintr-o familie de clasa de mijloc superioară, iar, prin puterile sale, acesta a urcat încet, dar sigur, pe scara clasei sociale şi politice.

Şi-a început cariera ca jurnalist şi încă din acea vreme şi-a format o reputaţie de nonconformist de care nu se dezice nici astăzi.

Sursa foto: Facebook.