Cerul va avea înnorări, trecător vor fi condiții de burniță, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura, mai ridicată decât în mod normal la această dată, se va situa în jurul valorii de 16 grade maxima și va fi de 10…11 grade minima.

Cerul va fi variabil, mai mult noros în regiunile sudice și estice, unde pe arii restrânse va ploua sau va burnița. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în special seara și noaptea, în zona montană înaltă, cu precădere pe crestele Munților Banatului și ale Carpaților Meridionali, unde la rafală se vor atinge viteze de până la 75…85 km/h și la cote mai reduse și în sudul Banatului (rafale de 50…60 km/h). Temperaturile, mai ridicate decât în mod normal la această dată, vor avea valori maxime cuprinse între 12 și 19 grade și minime în general între 3 și 13 grade. Dimineața și noaptea pe suprafețe mici va fi ceață.

Miercuri, în București, cerul va avea înnorări și îndeosebi seara și noaptea temporar va ploua. Vântul se va intensifica treptat, iar la rafală va atinge viteze până în jurul a 40 km/h. Temperatura, în continuare mai ridicată decât în mod normal la această dată, va fi de 16…17 grade maxima și de 10…11 grade minima.

În țară, vremea va fi în general închisă. Mai ales seara și noaptea temporar va ploua, pe arii extinse în Banat, Oltenia, Muntenia, Crișana, în zonele de deal și de munte și local în restul teritoriului. Cantitățile de apă vor depăși izolat 20…30 l/mp, cu o probabilitate mai mare în regiunile sud-vestice și sudice. La altitudini mari, în special de peste 1800 m, trecător vor fi și precipitații slabe sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea intensificări în zona de munte, mai ales pe creste, iar local, temporar și la cote mult mai reduse și în restul țării. Temperaturile, în scădere în regiunile estice, vor fi cuprinse la nivelul întregii țări între 9 și 19 grade maximele și între 3 și 12 grade minimele. Dimineața izolat va fi ceață.

Joi, în București, vremea va fi închisă și se va răci. Trecător va ploua, iar vântul va avea unele intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 6…7 grade.

În țară, în regiunile sudice, estice și parțial în cele centrale, vremea va fi în general închisă, local va ploua, iar valorile de temperatură vor fi în scădere, mai accentuată în Moldova, unde se vor situa în jurul celor normale la această dată. În zona montană, cu o probabilitate mai mare la altitudini mari, trecător vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. În restul țării înnorările vor fi temporare, iar ploile izolate. Local și temporar vor fi intensificări ale vântului, cu viteze mai mari la munte, în special pe creste. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 6 și 17 grade, iar cele minime între -1 și 10 grade. Noaptea și dimineața, cu totul izolat se va semnala ceață în zonele joase.