Premierul Viorica Dăncilă a susținut, duminică, în cadrul Consiliului Naţional PSD, că partidul este sub asediu încă din urmă cu doi ani, dar chiar şi în aceste condiţii, guvernarea a reuşit să facă schimbări majore.

„Nu a fost ușor și vreau să vă mulțumesc pentru susținere mai ales atunci când avalanșa de jigniri s-a pornit asupra mea, v-am simțiti pe toți alături și la bine și la greu. Azi e o zi specială pentru mine și sunt mai sentimentală decât în alte momente. Dle Dragnea, vă mulțumesc în mod special, au fost zile dificile, cu decizii grele, atacuri murdare, dar mi-am spus mereu că dacă aveți putere să mergeți mai departe, în ciuda tuturor loviturilor, și noi trebuie să avem această forță. Vă spun, azi, cu fermitate că nu voi ceda. Chiar dacă unii nu cred, sunt un om puternic, care știe ce are de făcut”, a declarat Dăncilă.

Ea a promis că va depăşi toate obstacolele şi piedicile. “După câştigarea alegerilor din 2016, PSD a fost sub asediu. Guvernarea a fost atacată”, a spus premierul Viorica Dăncilă. “Chiar şi aşa, în aceşti 2 ani, am reuşit să facem schimbări fundamentale, pe care oamenii care ne-au votat le simt. Guvernul PSD a reuşit creşterea salariilor în Educaţie şi Sănătate, creşterea pensiilor, creşterea gradului de absorbţie a fondurilor europene”, a mai afirmat Viorica Dăncilă.