Astfel, românii pot intra pe platforma blackfriday.autovit.ro unde vor găsi autoturisme noi și second hand cu reduceri substanțiale. La acest proiect vor participa dealeri auto din toatățara oferind discounturi de până la 15.000 de euro,în funcție de categoria de mașină dorită.  

“Ne-am propus să organizăm o campanie de Black Friday deoarece, ca lider de piață pe segmentul de anunțuri auto, vrem să fim cât mai aproape de partenerii noștri, dar și de românii care sunt în căutarea unei mașini.Clienții vor avea la îndemână oferte de nerefuzatdin toate segmentele auto, de la Skoda la BMW, de la Toyota la Mercedes”, precizează Mihai Cune, Business Manager la Autovit.ro.

Pe site-ul blackfriday.autovit.ro,Autovit.ro pune la dispoziția cumpărătorilor de autoturismetoate instrumentele necesare, astfel încât aceștia să își poată alege cele mai potrivite mașini la cele mai bune prețuri.Clienții pot contacta dealer-ul prin telefon sau email pentru rezervarea mașinii în baza unor condiții stabilite de fiecare dealer. Potențialii clienți vor intra pe lista de așteptare a furnizorilor în ordinea în care își vor arăta interesul pentru achiziția unui autoturism.

“Ne-am pregătit intensiv pentru Black Friday, astfel încât să facem față oricăror suprasolicitări tehnice a sistemelor. Ne-am asigurat o infrastructură IT care să susțină volume foarte mari de trafic pe care le așteptăm în baza ofertelor promoționale, dar și a premierei unei astfel de campanii pe un site de anunțuri auto din România.” continuă Mihai Cune.

În concluzie, de Black Friday românii își pot alege și cumpăra de pe blackfriday.autovit.ro mașina dorită la un preț mult mai accesibil față de cel normal.

Pe site-ul Autovit.ro sunt peste 50.000 de anunțuri, dintre care jumătate pentru autoturisme. Printre cele mai căutate mașini de pe site se numără Volkswagen, BMW și Opel.