Iubita lui Liviu Dragnea pare decisă să-și vadă în continuare liniștită de viață, deși fostul mare lider al PSD și lognicul său nu trece printre cele mai fericite momente. Mai mult chiar, Irina Tănase a decis să plece peste granițe. Și nu singură, ci alături de una dintre cele mai apropiate persoane. Acolo, ea s-ar fi apucat de yoga, alături de Sânziana, cea mai bună prietenă, dar și parteneră de afaceri.

Dezvăluirea a fost făcută chiar de către Irina Tănase, care a postat o fotografie din vacanța petrecută în Bulgaria. Irina și Sânziana s-au dus în stațiunea Balcic, acolo unde au vizitat castelul Reginei Maria, susțin știrilekanald.

Irina și Sânziana s-au pozat în curtea interioară a castelului, în poziția lotus, de meditație yoghină, iar iubita lui Dragnea a comentat: “Un fel de Yin si Yang”.

Încălțată cu sandale și îmbrăcată într-o salopetă albastră, lungă până la glezne, Irina a fost fotografiată apoi în timp ce trecea pe sub un zid de piatră al castelului.

Irina Tănase a absolvit în 2019 un curs de mediator. Ea a făcut practică la o firmă specializată, a dat şi un examen, iar pe 29 iulie 2019 a primit autorizaţie să exercite această meserie. Irina şi-a deschis şi un birou de mediator care poartă numele „Tănase & Hristache – Birou de mediatori asociaţi”. Este vorba despre o amică veche a Irinei, Sînziana, care a ocupat şi ea funcţii importante.

Irina a devenit oficial iubita lui Dragnea în urmă cu câțiva ani, atunci când liderul PSD a decis să o arate lumii întregi pe cea care i-a furat inima. Se întâmpla la Congresul PSD din martie 2018, desfășurat la București, Irina stândf chiar în primul rând, alături de femeile importante din PSD.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.