Becheru şi-a pierdut însă ochiul bătându-se pentru prietena sa, agresată de huligani.

"Era pe stradă, în zona centrală, într-o seară. Am intervenit să-mi protejez prietena, de care se luaseră, m-au alergat pe stradă, la un moment dat mi-au pus piedică de la spate. Cel care era cel mai aproape m-a prins, m-a lovit. Ne-am bătut, pentru că au vrut să-mi facă rău. Am reușit să scap din mâinile lor și la un moment dat au început să arunce cu cărămizi spre mine și când m-am uitat în spate, una m-a lovit în ochi", a relatat Becheru, într-un interviu pentru site-ul romaniacurata.ro.

El a arătat că incidentul s-a petrecut în octombrie-noiembrie 2009, apreciind că "Craiova nu este un oraş sigur".

Petre Becheru a relatat că, după ce Olguţa Vasilescu a făcut public faptul că este principalul martor al DNA, a fost ameninţat cu moartea. "Nu am primit multe apeluri telefonice de amenințare. Unul din ele e cel de la domnul care mi-a explicat cât de scurtă e viața și că pot să fac infarct pe plajă. Domnul respectiv știa inclusiv ce imobile deține familia mea prin Sectorul 6 din București, deși el este contabil în Craiova și această informație nu este publică. Mi-a spus că s-a sfătuit și cu alții. E o persoană cu studii superioare, deci este un om cu discernământ, care știe ceea ce face și, în opinia mea, lucra concertat cu doamna Vasilescu pe următorul principiu. Dânsa m-a atacat pe Facebook, îmi punea poze în care să mi se vadă handicapul, mă scotea nebun și terorizat, iar susținătorii dânsei mă atacau", a spus el, pentru romaniacurata.ro.

Potrivit lui Becheru, care este de profesie matematician şi, în prezent, îşi dă doctoratul, şi locatarii blocului său au fost ameninţaţi.