„The Social Network”, filmul care spune povestea lui Mark Zuckerberg, creatorul Facebook, cea mai mare reţea socială din lume cu 500 de milioane de utilizatori, va fi lansat în cinematografele din Statele Unite vinerea viitoare, conform IMDB.
0-57559-facebook.jpg„The Social Network”, în regia lui David Fincher – se concentrează asupra unui grup de prieteni de la Harvard care au atins succesul, conform IMDB.
Rolul lui Zuckerberg este jucat de Jesse Eisenberg, în vârstă de 27 de ani, care a mai jucat în „Zombieland” şi Adventureland”. David Fincher a mai regizat „Fight Club”, „Panic Room” şi „The Curious Case of Benjamin Button”.
Mark Zuckerberg a declarat într-un interviu, în luna iulie, că nu întelege de ce ar vrea cineva să vadă acest film. „Povestea reală este plictisitoare, practic timp de şase ani de zile nu am făcut decât să stăm în faţa computerelor scriind cod”, a declarat Zuckerberg.

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" width="480" height="350" codebase="https://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0">
<param name="src" value="https://www.youtube.com/v/lB95KLmpLR4" /><embed type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="350" src="https://www.youtube.com/v/lB95KLmpLR4"></embed>
</object>
Citeşte mai mult aici: Opens external link in new windowun film despre facebook …

SURSA: IMDB