Astfel, până la sfârşitul anului, flota auto a operatorului naţional de servicii poştale va depăşi 1.000 de autovehicule. 

'Suntem conştienţi de nevoile clienţilor noştri. Rapiditatea şi siguranţa livrărilor sunt indispensabile pentru orice jucător important pe piaţa serviciilor poştale. Reînnoirea parcului auto este un pas hotărât în direcţia îmbunătăţirii serviciilor Companiei Naţionale Poşta Română', a punctat directorul general al Poştei Române, Elena Petraşcu. 

Potrivit unui comunicat al companiei, piaţa de coletărie este într-o continuă dinamică, iar creşterea numărului de autovehicule operate de Poşta Română reprezintă o prioritate strategică pentru aceasta. 

Autoutilitarele Ford au intrat de marţi în circulaţie. Aceste autovehicule, de capacitate medie, 3,5 tone, vor deservi toate zonele ţării. 

"Ţintim, în mod clar, reducerea timpilor de livrare pentru toate tipurile de produse din portofoliul Poştei Române. Investiţia este de aproximativ 12,5 milioane de lei fără TVA, iar asigurarea pentru cele 180 de autovehicule este inclusă", susţin reprezentanţii companiei. 

Totodată, reînnoirea parcului auto al Poştei Române va aduce avantaje considerabile mediului înconjurător. Mai puţină poluare, mai mult confort pentru angajaţii companiei, dar şi timpi reduşi de aşteptare pentru clienţii Poştei Române. 

"Avantajele se vor vedea inclusiv în creşterea veniturilor Poştei Române, atât pe piaţa de curierat, cât şi pe piaţa celorlalte servicii poştale", dau asigurări oficialii companiei. 

AGERPRES