Producţia automobilului în configuraţia dorită a durat 4 luni, acesta fiind asamblat la fabrica Bentley din Crewe, Marea Britanie.

Bentley a lansat versiunea V8 a modelului Continental în cadrul Salonului Auto de la Detroit, care a avut loc la începutul anului. Acest model dispune de un motor V8 de 4 litri, în premieră pentru Bentley.

„Acest model reprezintă combinaţia perfectă între putere, eleganţă şi grijă pentru mediu”, a declarat Dana Cortina, Director General al Porsche Inter Auto România. „Sperăm să vedem din ce în ce mai multe astfel de bijuterii auto pe străzile din România”, a încheiat Dana Cortina.

Masina are transmisie automată cu opt trepte, viteza maximă este de 290 km/h şi ajunge la 100 km/h în mai puţin de cinci secunde. Propulsorul livrează 507 CP la 6,000 rpm. Maşina economiseşte carburant şi reduce nivelul emisiei de dioxid de carbon atunci când sunt utilizaţi numai patru din cei 8 cilindri.

Motorul dispune şi de un sistem de injecţie directă de presiune înaltă, de management termic şi de un mecanism de recuperare a energiei cinetice care se pierde la frânare.

Ambele variante Continental, GT şi GTC, beneficiază de tracţiune integrală.