Astfel, în acest scurt material, am pregătit câteva ponturi pariuri fotbal care merită încercate în cursul acestei săptămâni, cu mențiunea că este posibil să existe fluctuații de cote între momentul realizării acestui articol și cel în care îl citiți, așa cum se întâmplă mereu pe piața pariurilor online/offline.

Juventus vs. Napoli – este a 4-a oară când cele două echipe se întâlnesc în Super Cupa Italiei  

Super Cupa Italiei se joacă miercuri, 20 ianuarie, cu începere de la ora 22:00, pe Mapei Stadium – Città del Tricolore din Reggio Emilia. Cea de-a 33-a ediție a Super Cupei Italiei le aduce față-n față pe Juventus – în calitate de campioană a Seriei A 2020 și Napoli – câștigătoare a Cupei Italiei 2020 (chiar în fața lui Juve). 

Dacă Juventus a jucat de 15 ori în Super Cupă și a câștigat 8 trofee, Napoli are un procentaj mai bun, cu 2 trofee din doar 3 finale. Napoli a câștigat ultimele două meciuri directe contra lui Juventus și vine după un succes 6-0 în fața Fiorentinei, în timp ce Juve a cedat cu 2-0 în fața lui Inter, duminică seara.

Cunoaștem, deci, foarte bine protagonistele, așa că putem încerca un bilet acumulator cu mai multe selecții din același eveniment. Pont pariuri Super Cupa Italiei: X2 & Ambele Înscriu & Peste 2.5 goluri, la o cotă totală unică 3.35. Super Cupa Italiei este în direct pe Look Plus, cu începere de la ora 22:00. 

 

Manchester City vs. Aston Villa, Premier League, miercuri, ora 20:00

Programată cu fix două ore înainte de startul Super Cupei Italiei, partida restanță din Premier League, dintre Manchester City și Aston Villa, este perfectă pentru a ne introduce în „modul fotbal & pariuri”. 

De ce spunem asta? Pentru că, luând în considerare parcursul excelent al „cetățenilor” din ultima vreme, istoricul întâlnirilor directe și, mai ales, numărul de goluri înscrise de ambele formații în ultima perioadă, merită să încercăm, fie pe bilet simplu, fie acumulator, pariul Manchester City câștigă & peste 2.5 goluri, la o cotă excelentă de 2.80. 

2.5 goluri a înscris, în medie, City în ultimele 10 partide jucate pe Etihad, iar Aston Villa, atenție, a marcat în fiecare din ultimele 12 deplasări (medie 2.2 goluri/meci). 

Udinese vs. Atalanta – cotă de nerefuzat pentru oaspeți în Serie A

Un alt meci de miercuri, 20 ianuarie, care merită luat în calcul la pariuri este cel dintre Udinese și Atalanta, contând pentru etapa a 10-a din Serie A. Partida începe la ora 16:00 și le găsește pe cele două protagoniste în perioade total diferite. Dacă elevii lui Gian Piero Gasperini vin după 4 victorii consecutive (cu minim 3 goluri marcate) și un egal, Udinese e într-o pasă proastă, fiind fără victorie de 7 etape (4 eșecuri și 3 egaluri).

În plus, Atalanta s-a impus la minim 2 goluri în fiecare din cele mai recente 5 partide jucate cu Udinese, astfel că pontul pentru meciul de miercuri nu poate fi decât unul singur: Victorie Atalanta, la o cotă excelentă de 1.75. 

Fulham vs. Manchester United – un meci între două echipe destul de „zgârcite” în ceea ce privește numărul de goluri marcate

Tot miercuri seara, de la ora 22:15, Fulham primește vizita lui Manchester United în cadrul etapei cu numărul 18 din Premier League. Gazdele continuă seria meciurilor dificile, după 1-1 pe terenul lui Tottenham și 0-1 în fața lui Chelsea (golul salvării lui Lampard a venit în minutul 78), iar United vine după „succesul” 0-0 de la Liverpool. 

În ultimele 8 partide disputate de Fulham nu s-a depășit linia de 2.5 goluri și nici în 5 din ultimele 6 jucate de United, așa că este de așteptat un meci strâns, cu puține reușite. Pont: Fulham vs. Manchester United sub 2.5 goluri, la o cotă de 2.15.

Eibar vs. Atletico Madrid – cotă excelentă pentru liderul din Spania 

Încheiem acest material cu un meci din La Liga, programat joi, 21 ianuarie, la ora 22:30. Aflată pe locul 15 și cu o singură victorie în ultimele 9 partide, Eibar ar trebui să nu fie o nucă prea greu de spart pentru elevii lui Diego Simeone, deciși să profite de slăbiciunile Realului și Barcelonei și să pună mâna pe titlu în La Liga, după 6 ani.

Atletico vine după 5 victorii consecutive în La Liga și a câștigat 6 din cele 9 deplasări la Eibar, așa că sunt toate șansele obțină cele 3 puncte și în această joi. Cota la pariuri oferită liderului din Spania este de nerefuzat, 1.70.