Victor Ponta a găsit o metodă prin care să atragă de partea sa toți contestatarii PSD printr-o reclamă bine gândită care îl va înfuria cu siguranță pe Liviu Dragnea.

Astfel, în loc să realizeze bannere stradale pentru alegerile europarlamentare bazate pe o idee proprie, Pro România a ales ca în sectorul 2 din București să recurgă la o serie de mesaje bine amplasate, chiar sub reclamele PSD, cu un mesaj de-a dreptul amuzant.

Astfel, sub mesajul PSD cu ”Patrioţi în Europa. România merită mai mult!”, oamenii de campanie ai Pro România au înălțat un alt afiș cu mesajul ”Aşa e. Fii Pro România!”

Un lucru este sigur, planul Pro România a mers ca uns, iar ideea lor de campanie a fost preluată și rostogolită în spațiul public. Conform ultimelor sondaje, Ponta are șanse mari la europarlamentare, fiind în competiție directă cu ALDE pentru a obține aproape 10% din numărul total de voturi.

Victor Ponta a fondat Pro România în 2017, atunci când a fost exclus de Liviu Dragnea din partid. Lista candidaţilor Pro România pentru alegerile europarlamentare începe chiar cu Victor Ponta, liderul partidului, urmat de Corina Creţu și Mihai Tudose, fostul premier care a suferit recent un infarct.