Șeful Pro România, Victor Ponta, trage un semnal de alarmă. Sunt probleme imense în România din cauza pandemiei de coronavirus.

Ponta dă de pământ cu Orban

Ponta susține că situaţia a scăpat de sub control, având în vedere evoluția pandemiei în România, iar oamenii nu mai au încredere în autorităţi.”Situaţia a scăpat de sub cotrol. Oamenii nu mai cred in autoritati. Aud de la specialisti lucruri ingrozitoare. Cum poti sa spui acum că nu avem ventilatoare?

Au trecut 6 luni de la începerea pandemiei. Mi se pare ca e un haos. In afara de propaganda la televizor nu s-a facut nimic. Am vrut să laud Guvernul ca au crescut numarul de teste. Nu l-au crescut Guvernul, ci clinicile private. Guvernul nu şi-a mărit capacitatea de testare, nici nu a dat măşti. Suntem în august şi ei tot sunt nepregătiţi. Bine că sunt pregătiţi de alegeri. Dacă iese rău, cine răspunde?”, a spus Victor Ponta, conform România TV.

În ultimele șase zile, în România s-au înregistrat peste 1000 de cazuri de infectări cu coronavirus pe zi. Doar astăzi, 1104 persoane au fost decoperite infectate.