Duminică, Gabriela Firea a vorbit la Antena 3 despre alianța dintre Victor Ponta și Robert Negoiță. Primarul general al Capitalei este de părere că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului PNL va trece cu sau fără sprijinul lui Victor Ponta.

În plus, Firea a mai declarat că alianța dintre Pro România și Partidul Național Liberal ar putea fi pe termen lung.

„Aceasta (moţiunea de cenzură – n.r.) va fi depusă la finalul lunii august şi din discuţiile pe care le-am avut cu colegii mei vom avea semnături şi vom avea şi voturi astfel încât moţiunea să treacă indiferent de suportul lui Victor Ponta care astăzi (duminică – n.r.) a făcut un gest atât de nedrept faţă de PSD, partidul care i-a oferit cele mai mari satisfacţii politice” a afirmat Firea.

Reacție cu privire la alianța celor doi

„S-au găsit doi colegi de-ai mei să se unească, deşi, pe fond, nu au nici  măcar principii asemănătoare, dar se unesc într-o alianţă a răului, într-o alianţă a distrugerii, într-o alianţă în care vor să-l ajute neapărat pe contracandidatul meu.

Eu le spun de pe acum că vor avea o mare, mare dezamăgire pentru că eu voi câştiga aceste alegeri cu ajutorul bucureştenilor care s-au săturat de oameni care distrug şi nu ştiu să construiască nimic” a afirmat Gabriela Firea duminică, la Antena 3.

Robert Negoiță a avut mereu susținerea ei

„Nu poţi să spui că nu ai fost sprijinit, că nu ai fost ajutat când ai avut cei mai mulţi consilieri în Consiliul General – sectorul 3, când ai avut cele mai multe proiecte – sectorul 3, când ai avut cei mai mulşi directori transferaţi de la sectorul 3 la Primăria Capitalei.

Dar deodată, din interes politic… Eu cred că această alianţă a răului este o alianţă a răului pentru că ei împreună doresc să omoare candidatul Gabriela Firea, primarul general Gabriela Firea şi dacă nu reuşesc măcar vor să contribuie la destabilizarea mea şi să facă un mare serviciu celuilalt candidat. Nu ştiu dacă au fost negocieri.

Discuţii ştiu că au fost, dl Negoiţă se şi laudă că discută des cu PNL” a mai afirmat primarul general al Capitalei.