Poliției Capitalei, în alertă! 4.000 de dolari au dispărut misterios

În acest context, Biroul de Presă al Poliției Capitalei a confirmat miercuri, 29 decembrie, că sesizarea a fost făcută chiar de către un angajat al Reprezentanţei Ministerului rus, care a constatat lipsa sumei de bani.

Totodată, cercetările au fost încredințate Secţiei 4 de Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Informațiile transmise de Biroul de presă al Poliției Capitalei

„La data de 27 decembrie, Secţia 4 Poliţie a fost sesizată direct de către un bărbat, angajat al unei reprezentanţe străine, cu privire la faptul că din seiful instituţiei a dispărut o sumă de bani. A fost efectuată cercetarea la faţa locului şi se administrează probe în cauză”, a transmis Biroul de presă al Poliției Capitalei în cadrul unui comunicat.

Oamenii legii au început cercetările, au ridicat probe și au luat amprente

După ce au ajuns la fața locului, oamenii legii au început cercetările, au ridicat probe și au luat amprente. Astfel, primele date din anchetă arată că seiful nu a fost forțat. Potrivit primei ipoteze de lucru a polițiștilor, este că probabil chiar unul dintre angajații Reprezentanței ar fi luat banii.

Oamenii legii au deja un cerc de suspecți

Trebuie menționat că în camera seifului se intră doar cu cartelă iar autoritățile știu perioada de timp în care au dispărut cei 4.000 de dolari. Din acest motiv, toți cei care și-au folosit cartela pentru a intra în zona de seif urmează să fie audiați în zilele următoare de către oamenii legii.

Instituția funcționează în cadrul Ambasadei Federației Ruse la București

Amintim că Reprezentanța Ministerului Apărării al Federației Ruse în România pentru activitatea comemorativa de cinstire a eroilor, așa cum este titulatura oficială, are sediul în strada Buzești și funcționează în cadrul Ambasadei Federației Ruse la București.