Titan Închirieri Auto va propun faceți o schimbare anul acesta și optați pentru un van pentru transport în locul mașinii personale. Această este o opțiune foarte elegantă care va răspunde nevoilor voastre și chiar va crea un precedent greu de atins în călătoriile cu mașină personală pe viitor. Iată câteva dintre avantaje.

Cum poate un drum cu van-ul fie mai plăcut decât unul cu mașină personală?

1. Dacă plecați în familie, călătoriți în familie

Cu alte cuvinte, mai mult timp pentru voi stați laolaltă. De cele mai multe ori plecați mai multe familii în aceeași direcție. De ce nu împărțiți aceeași mașînă? Vanurile din oferta Titan închirieri auto au o capacitate de 8+1 și destul loc pentru bagaje plus cadourile pentru cei dragi. Puteți începe depănați povești încă din mașină.

2. Împărțiți costul de transport

Costul combustibilului consumat plus cel al închirierii mașinii poate fi împărțit pe familii și este mai avantajos decât costurile presupuse de mașinile personale pentru combustibil pentru fiecare drum plus echiparea acestora pentru iarnă și alte chestiuni precum asigurări și inspecții tehnice. Trei familii, o singură mașînă, un singur rezervor de umplut.

3. Indiferent cât de lung este drumul, sunt destui șoferi care ia volanul

Drumurile lungi sunt problematice, mai ales atunci când un singur membru al familiei conduce. Avantajul de a fi într-un van este cel de a putea face cu rândul la volan, având mereu un șofer odihnit și gata conducă alte câteva ore. Chiar și cu opriri la nevoie, tot faceți un timp bun doar pentru nu depindeți de un singur șofer care are nevoie de pauze.

4. Dacă un drum presupune opriri la obiective turistice, toată călătoria este mult mai bine organizată

Pentru început, nu trebuie șiți locuri de parcare pentru trei mașini, ci doar pentru una. Nu există riscul vreo mașînă rămână pe drum, se rătăcească pe traseu sau nu ajungă la destinație. Sunteți împreună și puteți stabili totul fără a apela la telefoane mobile pentru a va înțelege pe tema opririlor organizate.

5. Ajungeți toți odată la destinație

Sărbătorile încep mai repede pentru sunteți toți deja acolo. În loc ajungeți în zile și la ore diferite, în loc căutați mai multe locuri de parcare, puteți ajunge toți la destinație în același timp.
Închirierea unui van pentru perioada sărbătorilor va poate scuti de bătăile de cap legate de administrarea propriilor mașini. Este o modalitate elegantă de a călători în familie și de a petrece cât mai mult timp alături de cei dragi. La Titan Închirieri Auto șiți mașinile de care aveți nevoie pentru confortul călătoriei și reușită sărbătorilor.