Numele lui George Maior a fost vehiculat drept un posibil viitor prim-ministru propus de Partidul Social Democrat. Miercuri seară, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a ţinut să lămurească situaţia. El spune că persoana lui George Maior nu este o prioritate pentru PSD, iar el personal nu poate veni ca propunere cu o persoană pe care nu o cunoaşte.

„Nu îl cunosc pe George Maior. Poate o să îl cunosc în viitor. Nu este o prioritate pentru PSD. Nu putem veni cu o propunere cu o persoană pe care nu o cunosc”, a declarat Ciolacu pentru Antena 3.

Relaţiile cu Klaus Iohannis şi cu directorul SRI

Ciolacu a mai comentat şi relaţiile pe care le are cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu şeful Serviciului Român de Informaţii, Eduard Hellvig. În cazul amândurora, preşedintele interimar al social-democraţilor a precizat că are cu ei doar relaţii instituţionale.

„Relația este instituțională. Am vorbit ultima oară despre calendarul sesiunii extraordinare. Nu am vorbit niciodată politic”, a declarat Ciolacu despre şeful statului. Cât despre directorul SRI, Ciolacu a precizat: „Am o relație instituțională, nu avem relații de prietenie. Când e cazul, solicit informații de la SRI, în baza funcției pe care o dețin.”