După ce șeful DIICOT, Felix Bănilă, a anunţat miercuri că anchetatorii nu pot intra în casa lui Gheorghe Dincă câtă vreme acesta nu este de față la cercetări, joi România TV a transmis că procurorii DIICOT se întorc la casa suspectului, pentru a continua cercetările în prezenţa avocatului.

Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că le-a răpit, sechestrat, violat şi ucis pe Luiza şi Alexandra, a fost adus de la Spitalul Penitenciar Jilava la INML. Doar că s-a luat decizia ca evaluarea psihiatrică să fie făcută abia săptămâna viitoare. Joi, Gheorghe Dinică a fost supus unei expertize medicale după ce a susţinut că a fost bătut de organele de anchetă şi are dureri. Acesta a fost adus la Bucureşti şi internat la Spitalul Penitenciar Jilava după ce a susţinut că atunci când oamenii legii au descins la locuința sa pentru percheziții, l-au lovit cu picioarele.

„A fost imobilizat, trântit și i s-au aplicat niște lovituri cu bocancii, dânsul spune că are fracturi costale și de stern. Va fi dus la investigații medicale. Dureri vă pot spune că a avut, că pe parcursul audierilor tresărea de durere și probleme de respirație”, a declarat, marți, avocatul lui Dincă, Bogdan Alexandru.