Pinum Doors & Windows, divizia de usi si ferestre a grupului italian Nusco, a lansat in premiera mondiala linia usilor de lux Diamond in cadrul MADE Expo de la Milano – cel mai mare targ de ferestre si usi din lume.

Pornind de la ideea crearii unei „usi-bijuterie”, extinsa ulterior la o adevarata linie exclusivista de zece usi de lux, designerul Matilde Durante a folosit cristalele pretioase drept element definitoriu al stilului usilor MODO.

Dispunand de o suprafata de 300 metri patrati in cadrul targului, Pinum Doors & Windows a prezentat a doua linii: Linia Diamond si Linia Leather.

Linia Diamons are in componenta zece modele de usi, care au incrustate intre 600 si aproximativ 30.000 de cristale pretioase. Se impune astfel ca o linie de lux atat prin stilul sofisticat, cat si prin pret, care variaza intre 600 si 10.000 de euro. Valoarea estimata a usilor este influentata de intinderea suprafetei pe care sunt aplicate pietrele, precum si de claritatea cristalelor, incluse in doua linii: Color Cry si Color Emerald.

„Cea mai valoroasa usa-bijuterie a liniei noastre Diamond se impune printr-un design care a implicat aplicarea cu grija a 27.390 de cristale de calitate superioara. Stim ca in Romania se apreciaza exigenta unui stil pretios, motiv pentru care, in cel mai scurt timp, produsele din linia Diamond vor ajunge in showroom-ul Pinum din Pipera ”, declara Michele Nusco – CEO Pinum Doors & Windows.

Linia Leather numara zece usi din piele ecologica de calitate superioara. Preturile usilor din colectie sunt estimate la un pret maxim pentru fiecare piesa de 1.000 de euro.

Ambele linii lansate si expuse in cadrul MADE Expo de catre Pinum pot fi executate exclusiv la comanda celor interesati incepand cu luna martie.

Cu o experienta in domeniu de aproape o jumatate de secol si in Romania cu o cifra de afaceri de 18 milioane de euro, Grup Nusco, prin divizia sa Pinum, se numara printre cei mai mari producatori de usi din Europa cu reprezentante in diferite tari ca Romania, Italia sau S.U.A.

Sursa: Pinum Doors & Windows