Doliu în familia Oanei Sîrbu chiar în perioada sărbătorilor de iarnă. Tatăl celebrei actrițe s-a stins din viață la vârsta de 86 de ani. Tragicul anunț a fost făcut chiar de ea.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Oana Sîrbu anunță că și-a pierdut tatăl, la doar un an distanță de la moartea mamei sale.

„Te iubesc, poezie de om, sensibilitate și rafinament, spectacol de emoții și trăiri! Toată lumea te iubește. Dacă aveai încă un pic de răbdare, Al decorase brăduțul într-un fel care ți-ar fi plăcut tare”, a scris actrița pe contul ei de Facebook.

De menționat este faptul că Romulus Sîrbu s-a născut pe 5 martie 1935. El și-a început cariera în urmă cu 50 de ani și a fost unul dintre cei mai iubiți actori de pantomimă. Totodată, soția acestuia a murit și ea în urmă cu doar un an de zile. La acel moment, Oana Sîrbu dezvăluia că îl mai are doar pe tatăl său, un om foarte apropiat de ea.

“Am rămas doar cu tata. Anul trecut a măturat un val de oameni dragi din familia mea, toţi trecuţi de a doua tinereţe. Am rămas doar ramura tânără din familia noastră.

Eu am fost foarte apropiată de ai mei pe tot parcursul vieţii. Am fost extrem de legată de ei chiar dacă tata nu ar fi vrut să fac meseria asta. Ştia cât de greu este”, declara Oana Sîrbu în urmă cu un an.

Doliu în lumea teatrului

Amintim faptul că o altă tragedie a lovit lumea filmului la nivel mondial în urmă cu doar câteva zile. Actorul de teatru și film, Antony Sher s-a stins din viață la vârsta de 72 de ani din cauza unui cancer, notează BBC. El a devenit cunoscut pentru rolul pe care l-a jucat în „Shakespeare in Love” şi „Mrs Brown”.

Totodată, săptămâna trecută, o altă actriță celebră a fost găsită moartă. Este vorba despre Veronica Forque, devenită cunoscută pentru rolurile sale în filmele lui Pedro Almodovar,care  s-a stins din viață la vârsta de 66 de ani.

Agenția de presă EFE notează că actrița a participat până acum câteva săptămâni la un concurs culinar la RTVE „MasterChef Celebrity 6”. Sursa citată mai adaugă că Poliția Națională este cea care a găsit cadavrul, iar o sursă din anturajul ei declara că decesul actriței reprezintă, de fapt, o sinucidere.