Notabil este faptul ca in ultimii ani, piatra incepe sa prinda aripi si sa intre din ce in ce in mai multe case si proiecte remarcabile din Romania care sunt inclusiv premiate la nivel international. Piatra naturala confera o importanta mare, mai ales in mediul urban, din punct de vedere arhitectural, dar si a rezistentei sale in timp. Lucru pe care din ce in ce mai multi antreprenori l-au inteles, fie ca este in spatiul personal sau in mediul in care lucreaza.

 

 

Alegerea vine natural odata cu cresterea nivelului de trai din ultimii ani, al suflului generatiei tinere care incepe sa se remarce in societate si care este dispusa  sa investeasca timp, bani si energie in educatie si in procesele de dezvoltare personala. Insasi calatoriile in lume sunt un mod prin care perspectivele prind contur si alte forme. Cu aceste noi perspective, tinerii antreprenori si chiar arhitecti, incep sa acorde o importanta mult mai mare spatiului personal – acasa – sau in mediul in care lucreaza si aleg sa foloseasca cele mai bune materiale. Daca privim in jurul nostru, trotuarele pe care pasim zi de zi si cele mai frumoase monumente arhitecturale au la baza piatra naturala.

Piatra naturala are infinite forme si culori care se vor supune oricarui spatiu sau stil abordat. Din miile de proiecte la care luam parte, am observat ca romanii tind totusi catre stilul mediteranean, si pentru culorile calde de crem – bej. De asemenea, cele mai folosite tipuri de piatra naturala sunt travertinul, marmura si granitul.

 

Travertinul este recunoscut pentru duritatea si rezistenta sa in timp, dar intra si in stilul predominant –  gama de travertin este definita de culorile calde, iar cele care ii cuceresc din prima sunt placile de travertin pentru baie. Avand o gama diversificata de forme, culori si finisaje, oamenii au posibiliatea reala de a-si construi acest spatiu intim intr-o maniera aparte.

Marmura , un alt tip de piatra des intalnit in proiectele de design, seduce prin eleganta sa si rafinamentul pe care il confera spatiilor, indiferent ca este vorba despre amenajarea unei bai, a livingului sau a unui restaurant – va crea un spatiu autentic.

 

Pentru ca ne dorim sa oferim intotdeauna ceva mai bun, mai nou si sa ne marim gama, colectionam din lumea intreaga noi produse din marmura pentru interior si exterior pe care, mai apoi, le punem la dispozitia clientilor nostri. Atunci cand punem pe primul plan calitatea, alegerea va fi intotdeauna simpla – PIATRAONLINE.

Granitul este o piatra care impresioneaza printr-o frumusete simpla, dar de-o rezistenta pe care nu o vei intalni la nici un alt material. In plus, incepe sa acapareze bucatariile din spatiile Horeca sub forma de blaturi de lucru sau chiar bucatariile personale – o alegere care se datoreaza duritatii materialului si a rezistentei sale in timp. Gama diversificata pentru blaturile de bucatarie din granit se regaseste pe site-ul nostru www.piatraonline.ro, alaturi de proiectele pe care le-am finalizat impreuna cu clientii nostri.

 

Din ce in ce mai multi antreprenori si pasionati de design au incredere in viziunea noastra si aleg piatra naturala. Ne tratam clientii asa cum ne-am dori noi sa fim tratati, si de aceea am creat pentru fiecare om ce ne calca pragul un pavilion – cel mai mare din Europa si singurul de acest fel din Bucuresti – in care ne-am jucat cu piatra naturala si i-am exploatat utilizarile pentru a le usura alegerile. Am creat spatii – concept prin care ne-am dorit sa expunem combinatiile care se pot realiza cu ajutorul pietrei naturale, abordand cele mai noi trenduri in materie de design.

Intotdeauna venim in ajutorul clientilor nostri prin diferite servicii – nu este suficient sa vinzi un material, trebuie sa fii acolo pentru fiecare si sa oferi solutia cea mai buna pentru proiect; de la consultanta specializata, la servicii profesionale de montaj si asigurarea transportului. Atunci cand construiesti o relatie bazata pe incredere, educatie si transparenta, iar clientii – partenerii nostri din fiecare proiect – se intorc intotdeauna, stii ca obiectivul a fost atins si povestea pietrei continua.

De peste 10 ani am ales sa generam inspiratie in casele oamenilor, si tinerii antreprenori au ales sa aiba incredere in viziunea noastra, sa includa piatra naturala in proiectele de amenajari, dar si faptul ca au ales sa se alature pasiunii noastre. Credem ca prin munca pe care o depunem in fiecare proiect aducem frumusetea si intelesul piatrei naturale mai aproape de client. Descopera cel mai mare pavilion dedicat pietrei naturale din Bucuresti pe Aleea Teisani Nr. 137A!