Philips, primul brand care oferă televizoare cu Android, este prezent în magazinele româneşti, începând din această săptămână, cu Seriile 8100, 8200, 8800, 9100 şi 9800.

Noile Philips Android TV depăşesc sfera programelor TV şi aduc mai aproape de utilizatori nenumărate aplicaţii din Google Play Store adaptate pentru ecranul mare al televizorului. Astfel, utilizatorul are acum posibilitatea de a accesa direct de pe televizor aplicaţii de fitness, social media, e-mail, radio, ştiri online, video on demand, catch-up TV, streaming pentru muzică, aplicaţii educative pentru copii şi orice alte aplicaţii de care ar putea fi interesat. Sistemul de operare Android aduce multitasking-ul în utilizarea aplicaţiilor pe noile televizoare, experienţa de utilizare devine astfel mai plăcută şi mai confortabilă. El oferă, de asemenea, posibilitatea update-urilor ulterioare ale aplicaţiilor.

În plus, Philips Android TV oferă posibilitatea de a controla, prin aplicaţiile disponibile în Google Play Store, device-urile conectate la rețeaua casei sau la internet, prin modulul Wi-Fi integrat sau portul pentru conexiune LAN, precum sistemele de supraveghere și securitate, baby monitoarele, hard disk-urile de rețea, sistemele de aer condiționat etc.

Noile televizoare Philips Android sunt controlate cu uşurinţă, de la distanţă, de pe tabletă sau smartphone, indiferent de sistemul de operare al acestora, prin intermediul aplicaţiei Philips MyRemote. Toate modelele de televizoare Philips cu sistem de operare Android sunt dotate cu tehnologia Ambilight şi beneficiază de caracteristici premium ale imaginii. Seriile 8800, 9100 şi 9800 introduc sistemul Android™ în universul imaginii 4K Ultra HD.

Televizoarele Philips Android, Seriile 8100, 8200 şi 8800, 9100 şi 9800 sunt disponibile în magazinele din România la preţuri pornind de la 7.000 lei, cu diagonale de la 48” la 65”. Ele pot fi testate de către consumatori, începând de astăzi, în magazinul Flanco din Mall Promenada Bucureşti.