Potrivit datelor centralizate de AMOFM Bucureşti, dintre cele 394 locuri de muncă disponibile pentru muncitorii calificaţi, cele mai multe (120) sunt de agent de securitate, operator confecţioner din industria de îmbrăcăminte – ţesături, tricotaje şi materiale sintetice (91), lucrător comercial (29) şi vânzător (27). Se mai caută guvernată (2), babysitter (1) şi casier (1).

Pentru absolvenţii de studii medii, AMOFM Bucureşti a înregistrat 50 locuri vacante, iar cele mai multe cereri din partea angajatorilor sunt pentru agent de vânzări şi supraveghetor jocuri (cazino) – câte şase.

Un număr de 56 locuri de muncă sunt disponibile pentru şomerii cu studii superioare, între care se află cinci posturi de inspector asigurări şi tot atâtea de redactor-şef presă, editură.

Pentru muncitorii necalificaţi, AMOFM Bucureşti oferă 443 posturi libere, între care zece de curier şi tot atâtea de paznic. Se mai caută 409 manipulanţi de mărfuri.

Persoanele interesate să ocupe unul dintre cele 943 locuri de muncă vacante pot contacta agenţiile locale pentru ocuparea forţei de muncă, aflate în cele şase sectoare ale Capitalei.