Pepe și Raluca Pastramă s-au prezentat luni în fața notarului pentru a pune capăt mariajului de 8 ani. Chiar dacă s-a ajuns la despărțire, cei doi au preferat calea amiabilă de dragul celor două fetițe pe care le are cu Raluca.

Spynews informează că Raluca Pastramă a fost însoțită la notar de către fratele acesteia, Bombo Pastramă.

Pepe: Este o chestiune de zile până când voi fi și în acte un bărbat liber

Invitat în emisiunea Xtra Night Show prezentată de către Dan Capatos și difuzată la Antena 1, artistul a precizat că ”s-au limpezit apele” între ei doi. În plus, acesta a precizat că el nu este certat cu mama fetițelor lui și că, deși vorbesc zilnic, nu există loc de împăcare.

„S-au limpezit apele. Suntem pe calea cea mai corectă. Noi nu suntem certați, vorbim zilnic, dar ca și cuplu nu ne vom împăca sub nicio formă. Nu facem tămbălău. Divorțul se face la notar.”, spune artistul.

Pepe a mai spus că el nu a mai dormit în același pat cu Raluca Pastramă din octombrie anul trecut și că este o chestiune de timp până când va fi un bărbat liber și în acte.

”Azi am fost cu copiii la grădiniță. E o chestiune de zile până când voi fi și în acte un bărbat liber. Noi nu mai dormim în același pat din octombrie”, a declarat Pepe în emisiunea Xtra Night Show.

Pepe: Stăm la aceeași masă o dată sau de două ori pe săptămână

Artistul a mai spus că lumea nu ar trebui să fie surprinsă dacă, în curând, îl vor vedea pe el la braț cu altcineva, precizând că aceeași situație se poate aplica și pentru fosta sa soție.

Mai mult decât atât, Pepe a spus că se vede cu aceasta de maxim două ori pe săptămână, ca doi oameni civilizați.

„Să nu surprindă pe nimeni dacă eu sau ea o să apărem la braț cu cineva cât de curând. E normal. Stăm împreună la aceeași masă o dată sau de două ori pe săptămână, ca doi oameni civilizați și atât”, a mai declarat solistul.

În ceea ce privește custodia celor două fetițe, Pepe a declarat că aceasta a rămas la amândoi pentru că amândoi sunt părinți.

”Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi! E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict, exact cum am spus!”, a spus Pepe pentru sursa anterior menționată.

Raluca Pastramă a ieșit nervoasă de la notar

Fosta soție a artistului a ieșit nervoasă de la notar, notează sursa anterior citată. Potrivit spynews.ro, Raluca Pastramă a fost deranjată de întrebările ziariștilor care se aflau la fața locului, aceasta dorind să nu dea prea multe declarații.

Indiferent de întrebările adresate, Raluca Pastramă nu a răspuns la niciuna.