Pepe  vine cu noi informații legate de relația cu Raluca Pastramă. Cei doi soți au decis să se despartă în urmă cu aproape cinci luni, iar fanii au rămas șocați după ce au auzit vestea.

Pentru a lămuri întreaga situație, Pepe a spus ce se întâmplă între el și Raluca Pastramă, dar și dacă mai există sau nu o cale de împăcare.

Potrivit artisului, el și Raluca nu sunt certați, însă nu au de gând să se mai împace vreodată. El a precizat că cei doi vor divorța la notar, iar discuțiile pe care le mai poartă nu au nicio legătură cu o posibilă împăcare.

În ceea ce privește viitorul celor doi copii, potrivit artistului, fetițele au înțeles totul și au reacționat mai bine decât se așteptau cei doi.

„Noi nu suntem certați, dar de împăcare nu se pune problema, sub nici o formă, ca relație nici nu se pune problema, noi am vorbit și azi. O să divorțăm la notar. Nu mai avem nici o treabă. Noi nu mai dormim în același pat din octombrie. Noi stăm la aceeași masă împreună.

Am vorbit și noi cu persoane care au mai trecut prin viață. Copiii au reacționat chiar bine, nu ne așteptam ca ele să știe deja ce înseamnă sotuațiile de genul”, a spus Pepe, la Antena Stars.

Fetițele rămân la Pepe.

Mai exact, potrivit artistului, cele două fetițe au decis să locuiască în casa din Pipera, cea a artistului, după divorțul părinților lor. Maria și Rosa își doresc să locuiască tot în casa în care au copilărit până în prezent, au declarat surse din anturajul vedetelor, pentru Impact.

Astfel, fetele o să rămână în grija lui Pepe, dar mama lor poate să petreacă oricând timp împreună cu cele două și să le aducă înapoi în casa din Pipera.

De asemenea, o excepție va fi făcut în weekend, atunci cât și la evenimentele importante din familiile celor două vedete. Atunci, cele două fetițe pot să doarmă cu mama lor, potrivit unui program ce se va oficializa la notar.

Totodată, atunci când Raluca va avea vreo aniversare, Maria și Rosa o vor petrece alături de ea, dar și invers.