Acesta este de părere că toate factura pe care britanicii o plătesc an de an pentru a fi membrii ai UE, incluzând costuri costuri directe și indirecte, se ridică, estimativ, la suma de 110 miliarde de lire sterline pe an.
Cu toate acestea, nimeni nu poate ști exact care este valoarea exactă a acestei sume, întrucât nu s-a făcut niciodată o analiză cost-beneficiu a faptului de a fi membru al UE.
Analistul spune că banii contribuabililor britanici sunt cheltuiți pentru rezolvarea problemelor economice pe care le au statele membre din Europa de Est.
Rotherham arată faptul că, pe bună dreptate, contribuabilul britanic îți dorește ca banii pe care-i plătește la stat să fie cheltuiți în folosul său, nu al altora.
"Uniunea Europeană este doar o parte a lumii, iar Marea Britanie ar trebui să încerce să-ți îndrepte atenția către alte direcții care să-i aducă profit, decât să se apropie tot mai mult de UE", spune analistul.
<embed allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash" src="http://www.youtube.com/v/XfKU-kUIndI?fs=1&hl=en_US" height="385" width="480"></embed></embed><//embed>