Peste 150 de vechi liberali din organizația Alba amenință că vor părăsi PNL, acuzând faptul că Mircea Hava și foștii pedeliști i-au redus practic la tăcere.

Tensiunile au apărut odată cu momentul în care Biroul Permanent Județean a votat susținerea lui Paul Voicu ca interimar la conducerea Primăriei Alba Iulia. Nemulțumiții susțin că decizia Biroului Permanent Județean a PNL Alba este nestatutară deoarece în acest caz trebuia să se țină cont de Organizația Municipală.

” Ideea nu este pe cine trebuie să susținem ci pur și simplu ne-au călcat în picioare, noi nici măcar nu am știut de acesastă ședință fulger, unde este democrația în acest partid ? Nu este gram de democrație. Noi ce suntem, lipitori de afișe?”, spun voci din PNL, citate de realitatea.net.

” Măcar simbolic puteam fi și noi întrebați, dar nu , au trecut peste noi de parcă nici nu am exista. Colegi de-ai noștri, liberali vechi, au votat doar ca să-I facă pe plac la Hava, nu este normal ” spun liberalii din vechiul PNL.

Dealtfel, nemulțumirea mocnește de mai multă vreme în rândul vechilor liberali din Alba, revoltați că organizația județeană, condusă de fostul pedelist Mircea Hava, nu ține niciodată cont de poziția lor.