PayU are operațiuni în 16 țări și este parte a grupului Naspers, unul dintre cei mai importanți jucători pe piața de servicii Internet și media din lume. În calitate de CEO PayU, Le Moal se alătură echipei de management a Naspers pentru a conduce toate operațiunile legate de plăți și va fi în directa subordine a CEO-ului Naspers, Bob Van Dijk.
Le Moal vine cu o experiență largă în domeniul plăților digitale și a piețelor emergente. Le Moal a lucrat 11 ani în PayPal, ajungând în poziția de vicepreședinte pentru Europa Continentală, Rusia, Orientul Mijlociu și Africa, reușind să crească business-ul de plăți în zone geografice foarte diverse.

De acum înainte la conducerea PayU, Laurent Le Moal va coordona întreaga strategie și dezvoltarea companiei la nivel internațional, construind pe o bază solidă pe care organizația o are în piețe cu creștere rapidă. Totodată, Le Moal va conduce PayU în direcția dezvoltării de soluții de plată ce vor veni în întâmpinarea nevoilor consumatorilor și magazinelor online deopotrivă.