Deoarece în compoziția panourilor sunt prezente particule Q, un pat dormitor este absolut sigur pentru sănătatea noastră și a animalelor noastre de companie. Aceste elemente neutralizează complet toți compușii chimici nocivi care pot apărea la utilizarea mobilierului din PAL melaminat. Compania oferă o varietate de mobilier, in diferite dimensiuni și cu accesorii dezvoltate ținând cont de toate tendințele actuale de design. Mai mult decât atât, o paletă largă de culori vă permite să asortați patul cu orice interior, fie el clasic sau modern.

Pat dormitor: care sunt principalele avantaje ale acestui mobilier de dormitor?

Dacă aveți nevoie de mobilier și accesorii pentru dormit, merită să acordați o atenție deosebită produselor acestui brand. Brandul deține poziții de lider pe piața de profil datorită raportului calitate-preț excelent al produselor sale.

Paturile au câștigat de-a lungul timpului popularitate deoarece se deosebesc de mobilierul similar fabricat de alte companii. Principalul avantaj al produselor noastre este că produce doar mobilier de înaltă calitate, ecologic, care respectă cu strictețe toate standardele și normele atât de stat, cât și internaționale.

O gamă largă de mobilier de ultimă generație la prețuri rezonabile încântă întotdeauna ochiul potențialului cumpărător. Deci, de ce să plătiți în plus pentru produsele unor mărci cunoscute? Nu există absolut niciun motiv!

pat Askona
SURSA FOTO: Capita.ro

Un pat dormitor este o alegere tradițională pentru orice dormitor

Un pat dormitor marca nu este doar o garanție a unui nivel ridicat de confort și a unui somn sănătos, ci și o reprezentare a unui stil de neegalat, creat de designeri de înaltă calificare.

Paturile combină producția de înaltă calitate cu utilizarea tehnologiilor inovatoare, având totuși în vedere cele mai vechi tradiții de producție de mobilier.

În producția sa, compania folosește numai lemn ecologic, ales manual, iar toate lacurile, vopselele și alte materiale folosite sunt supuse mai multor niveluri de testare. Clienții primesc întotdeauna certificatele de calitate necesare în momentul achiziției.

Orice pat dormitor asigură confort maxim, iar  designul lui este gândit până la cel mai mic detaliu. Patrilel nu se caracterizează doar prin durabilitate, ci au și un look  atractiv. În plus, oferim o gamă largă de saltele cu arcuri și ortopedice de calitate premium. Ele oferă suport adecvat corpului pe tot parcursul nopții.

Produsele sunt realizate exclusiv din materiale durabile, de calitate superioară, care au un nivel ridicat de rezistență  la uzură. Pentru producția de mobilier se folosesc doar țesături naturale, piele și piele ecologică.