”Îl SUSȚIN pe Marian Neacșu, președintele PSD Ialomița, în ciuda deciziei de excludere

Excluderea președintelui PSD Ialomița și Secretar General al PSD, Marian Neacșu, este un gest greșit și nu aduce niciun avantaj Partidului Social Democrat. 

Marian Neacșu nu este doar un lider apreciat pentru performanțele sale în organizația județeană, ci este unul dintre acei lideri care au pus umărul și care au dus partidul unde este acum, adică la guvernare. 

Reamintesc că organizația PSD Ialomița, sub conducerea președintelui Marian Neacșu, a obținut, în alegerile parlamentare din 2016, un scor de 59,6%, poziționându-se în primele 10 organizații județene ale PSD cu cele mai puternice scoruri.

Alegerea mea de a activa ca social-democrat se datorează omului politic Marian Neacșu și a proiectului propus pentru județul Ialomița. Mă bucur că am avut, am și voi avea în continuare șansa să împărtășesc idei, gânduri din viața mea cu prietenul Marian Neacșu. 

Un conflict de idei, chiar dacă acesta vine în urma unei viziuni alternative, dar complementare și fidele intereselor Partidului Social Democrat, nu trebuie și nu poate duce la excluderi, pentru că, în mod logic, nu va duce decât la excluderea acelor idei care, în mod normal, sunt esența vieții interne democratice a unui partid politic. 
În politică trebuie să continuăm cu forța argumentelor și nu cu argumentele forței.”, a scris Andrei Pop pe Facebook.

Reamintim că Andrei Pop a fost adus în PSD chiar de către Marian Neacșu.