O fotografie a alimentat și mai mult zvonurile potrivit cărora fotbalistul Ion (Gheorghiță) Geolgău și Nadia Comăneci ar fi format un cuplu.

Poza e realizată în vestiarul Universității Craiova, pe 16 martie 1983, după 1-0 cu Kaiserslautern, rezultat în urma căruia „Știința” s-a calificat în semifinalele Cupei UEFA.

După meci, oltenii au ascultat în premieră „Oltenia Eterna Terra Nova”, scris de Adrian Păunescu, cântec care a devenit imnul clubului.

Printre eroii de atunci ai trupei din Bănie s-a aflat și Nadia Comăneci, care s-a așezat, în vestiar, chiar lângă Ion Geolgău!

Ani la rând, lumea s-a întrebat cum a ajuns Nadia Comăneci în anturajul Universității Craiova, dar și dacă a existat cu adevărat o poveste de iubire între ea și Ion Geolgău.

Partidul Comunist a pus căruța înaintea cailor

Aurel Țicleanu a lămurit, pentru Cancan.ro, lucurile după 37 de ani: „Partidul Comunist se gândea, la acel moment, și la o eventuală căsătorie”.

„În primul rând, cine nu o plăcea atunci? Era un copil talentat, frumos, campioană, era vedeta noastră în lume…

Plus că era și un model, nu avea cum să nu îți placă. Apoi, și Gheorghiță Geolgău era un jucător foarte bun, juca la echipa campioană, la echipa națională, era tânăr, drăguț, frumos, deci imposibil să nu fi fost o simpatie între ei.

Dar probabil că Partidul Comunist a pus căruța înaintea cailor, iar copiii nu au fost de acord.

A forțat lucrurile… O relație are nevoie de timp, cei implicați să-și rezolve problemele și să-și verifice puterea sentimentelor și lucrurile să crească sau nu.

Dar, pentru Partid, era un lucru de pus în vitrină, o miză, era de prima pagină. Dar nu au păstrat legătura, erau foarte ocupați încă de pe atunci”, a mai declarat Aurel Țicleanu.

Citește toată POVESTEA pe Evenimentul Istoric