Controalele la forntierele Franței, inclusiv în aeroprturi și gări au fost întețite însă totyl pare să funcționeze încă aproape de normalitate. Aeronavele aterizează pe aeroporturi, iar trenurile vin și pleacă din gări cu mici întârzieri. Doar compania American Airlines a anunțat suspendarea temporară a zoborurilor care vin și pleacă din Franța. Un jurnalist britanic aflat într-un tren Eurostar care tocmai a plecat din Paris relatează că garnitura este aproape pustie. La fel este și pe străzile din Paris, acolo unde locuitorii par să respecte solicitarea autorităților de a nu părăsi locuințele.

În special arondismentele 10 și 11 – acolo unde au avut loc atentatele – sunt înțesate de polițiști și jandarmi. Cele șase locuri unde au fost semnalate explozii sau focuri de armă sunt Stade de France – acolo unde avea loc meciul de fotbal Franța – Germania, iar Francois Hollande se afla în tribună – barul Le Carillon de pe Rue Alibert, restaurantul Le Petit Cambodge tot de pe Rue Alibert, barul La Belle Equipe de pe Rue de Charonne și restaurantul La Casa Nostra de pe Rue de la Fontaine.

Autorităţile din Paris au anunţat în această dimineață că toate muzeele, bibliotecile, instituţiile de învăţământ şi chiar pieţele alimentare din Paris vor rămâne închise. Ministerul Educaţiei a anunţat pe reţelele de socializare online că toate excursiile şcolare din acest weekend au fost anulate, iar toate universităţile din zona Parisului vor rămâne închise sâmbătă. Spitalele din capitala franceză au activat aşa-numitul 'plan alb', ce presupune stare de urgenţă la toate obiectivele de sănătate publică, potrivit cotidianului Le Monde.